Bosch Car Service MenuBosch Car Service APKBeverwijk.nl Wij doen alles voor uw auto Ga naar inhoud
Home > Nieuws

Bosch Update Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en meld u nu aan voor de Bosch Update nieuwsbrief:

 

Bosch Car Service
APKBeverwijk.nl

Vennelaan 8
1947 HL Beverwijk

Telefoon:0251-217623
Fax:0251-215299
 

Bosch Car Service partner Tour de France 2012

Nieuwe editie van de Tour de France, nieuwe ondersteuning door de takelwagens van Bosch Car Service. ’s Werelds grootste merkonafhankelijke serviceconcept is opnieuw Technisch Partner van de Tour de France en zorgt voor de technische begeleiding en ondersteuning van de ongeveer 2.500 voertuigen in de Tourkaravaan.


Nieuwe samenwerking na het succes in 2011

Net zoals in de editie 2011 staan opnieuw drie takelwagens van Bosch Car Service klaar om waar nodig pech te verhelpen of technische bijstand te verlenen. In dergelijk grote karavaan zijn kleine pechgevallen zoals een lekke band of lege accu immers onvermijdelijk. Ernstige pechgevallen worden afgesleept naar een Bosch Car Service-autobedrijf in de buurt van het parcours van de Tour.

De takelwagens zijn uitgerust met een KTS 340 diagnosetoestel van Bosch met bijhorende ESI[Tronic}-software en met een accutester BAT 121. De aanwezigheid van de goed uitgeruste takelwagens laat in geval van problemen een snelle interventie en diagnose toe. Voor een optimaal gebruik van de Bosch-apparatuur in de takelwagens hebben alle monteurs en technici, net zoals in 2011, een uitgebreide training in het Bosch-opleidingscentrum gekregen.

Totale inzet voor een goed Tour-verloop

Alle monteurs en technici op de Tour de France-takelwagens krijgen eenzelfde werkoutfit en ook de takelwagens krijgen een duidelijk zichtbare Bosch Car Service-look. De nieuwe takelwagens worden binnenkort aan de pers voorgesteld.

Tussen 31 juni en 22 juli staan de 470 Bosch Car Service autobedrijven in Frankrijk paraat om alle mogelijke technische problemen op te lossen.

Vorig jaar 67 interventies

“Naast het WK Voetbal en de Olympische Spelen is de Tour de France wereldwijd het derde grootste sportevenement. Met 15 miljoen toeschouwers langs de route en nog eens miljoenen tv-kijkers is de Tour de France een ideale gelegenheid om Bosch Car Service bij het grote publiek onder de aandacht te brengen. Bosch Car Service heeft vorig jaar reeds bewezen dat het een ideale Technisch Partner is voor de Tour. Dat we dit jaar opnieuw Technisch Partner zijn, is een erkenning van de kwaliteit van onze dienstverlening en inzet vorig jaar. Ik ben ervan overtuigd dat we dit jaar opnieuw een vlotte passage van de Tourkaravaan verzekeren,” aldus Gerwin Vegter, Marketing Director Networks France and Benelux.


Bosch Car Service
APKBeverwijk.nl

Vennelaan 8
1947 HL Beverwijk

Telefoon:0251-217623
Fax:0251-215299


Online afspraak maken

Geef uw mening