Bosch Car Service MenuBosch Car Service APKBeverwijk.nl Wij doen alles voor uw auto Ga naar inhoud
Home > KWF Kankerbestrijding

Bosch Update Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en meld u nu aan voor de Bosch Update nieuwsbrief:

 

Bosch Car Service
APKBeverwijk.nl

Vennelaan 8
1947 HL Beverwijk

Telefoon:0251-217623
Fax:0251-215299
 

Bosch Car Service steunt KWF Kankerbestrijding

In 1998 kreeg Jeroen de diagnose Hodgkin, 13 jaar later vond hij het tijd worden zich in te zetten voor het KWF met als doel het inzamelen van minimaal 100.000 euro. Om dit doel te bereiken heeft hij gebruik gemaakt van zijn professionele en sociale netwerk. Inmiddels heeft hij met vele collega's in de SCHUTTELAAR & AUTODROP fabriek in eigen tijd op 4 zaterdagen 150.000 zakjes snoep geproduceerd volgens het anti- strijkstok principe. Van grondstoffen tot verpakking van logistiek tot verkoop in de winkel, iedereen in de bedrijfsketen levert een bijdrage om 150.000 zakjes snoep voor €1 euro te kunnen verkopen. De volledige opbrengst gaat naar het KWF!!

Bosch Car Service Steunt KWF Kankerbestrijding

Bosch Car Service Autobedrijven in de regio Noord-Holland zetten zich vanaf maart in voor KWF Kankerbestrijding. Door gratis “Doorzetters”-snoepzakjes bij een werkplaatsbezoek uit te delen, steunt Bosch Car Service de Alpe D’HuZes-actie ten voordele van KWF Kankerbestrijding. Per uitgedeeld snoepzakje doneert de organisatie één euro aan KWF Kankerbestrijding.

Samen strijden tegen kanker
“Kanker is en blijft een vreselijke ziekte. Iedereen is er direct of indirect reeds mee geconfronteerd. We willen helpen in de strijd tegen deze ziekte en waren daarom meteen bereid deze actie te steunen,” zegt auto-ondernemer Jan Wals, secretaris van het regiobestuur Bosch Car Service Noord-Holland Noord.

Bosch Car Service steunt met deze actie de Stichting Alpe D’HuZes (www.opgevenisgeenoptie.nl), het goede doel waarbij fietsers, alleen of in team, geld inzamelen door op één dag zes keer de Alpe d’Huez te beklimmen. Jeroen van Eunen, verkoopdirecteur voor o.a. Autodrop, produceerde volgens het anti-strijkstokbeleid samen met zijn collega’s 150.000 zakjes snoep. Jeroen zocht daarna sponsorpartners om deze zakjes “Doorzetters” te verkopen.

“Bosch Car Service doet het iets anders. Wij verkopen de Doorzetters niet, de Bosch Car Service bedrijven geven een gratis zakje bij elke onderhoudsbeurt en doneren zelf één euro per uitgedeeld snoepzakje,” aldus Jan Wals. Wij hopen de komende weken op extra veel onderhoudswerk om zo een mooi bedrag te kunnen overmaken. In onze showroom geven wij via een display ook extra aandacht aan deze actie.” Regionaal mikt Bosch Car Service op een totale bijdrage van ongeveer 9.000 euro.

Bosch Car Service
APKBeverwijk.nl

Vennelaan 8
1947 HL Beverwijk

Telefoon:0251-217623
Fax:0251-215299


Online afspraak maken

Geef uw mening